HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir, kırsal mahalleleri ziyaret etti

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Editör
Demo Admin
Yayın
16 Temmuz 2024 18:18
Güncelleme
16 Temmuz 2024 18:21


HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Halkla iç içe olmaya, sorun, sıkıntı ve taleplerini dinlemeye devam eden HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, yoğun saha çalışmalarına devam ediyor. Yoğun performansıyla ve yaptığı saha çalışmaları ile halkın takdirini kazanan Milletvekili Demir, hafta sonu Şehitkamil ilçesindeki kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını yerinde dinlemek ve gidermek amacıyla ziyaretlerde bulunan Milletvekili Demir, gittiği her mahallede vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaştı.

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) ve Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, Şehitkamil İlçe Başkanı Ekrem Kaplan, Şahinbey İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve beraberindeki heyetle birlikte kırsal mahallelere bir dizi ziyaretlerde bulundu. Halkın her kesimini ziyaret eden Milletvekili Demir, saha çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor. Şehitkamil ilçesinde kırsal mahalleler başta olmak üzere çeşitli ziyaretlerde bulunan ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Demir, yaptığı ziyaretlerde halkın sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi. Halkın dile getirdiği sorun, sıkıntı ve talepleri yetkililerle paylaşarak vatandaşın sesi olan Milletvekili Demir, yaptığı ziyaretlerde Türkiye ve Gaziantep gündemine dair gelişmeler hakkında görüş alışverişi ve istişarelerde bulundu. Milletvekili Demir, ilk olarak geçtiğimiz hafta Şehitkamil ilçesinin kırsal Kızıkhamurkesen Mahallesinde serinlemek için gölete giren ve gölette boğularak hayatını kaybeden Deniz ve Burhan Bilgin ile İsmail Uygun'un acılı ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirdiği ziyarette üzüntüsünü dile getiren Milletvekili Demir, acılı ailelere sabır ve başsağlığı diledi.

Milletvekili Demir, Fırat Mahallesi Muhtarlığını da ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Nazik misafirperverlikleri için Fırat Mahallesi Muhtarı Ömer Güzel'e teşekkür ederiz. Milletvekili Demir, kentteki temasları kapsamında esnaf, aile ve hasta ziyaretlerinde de bulundu.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Sait Kılıç yeniden aday

9 Okunma

‘’2 MİLYON VATANDAŞIMIZ EHLİYET MAĞDURİYETİ

8 Okunma

BAŞKAN YILMAZ, SÖZLEŞMESİ SONA EREN İŞÇİLERE İŞ BULDU

8 Okunma

TAHMAZOĞLU “FAİŞ FİYAT ARTIŞINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

8 Okunma

Beykentgücü liderliği bırakmıyor

8 Okunma

Sait Kılıç yeniden aday

32 Okunma

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ MİNİK MASA TENİSÇİLERİNİ AĞIRLADI

31 Okunma

Büyükşehir ile engeller kalkıyor

31 Okunma

Umut yılmaz esnafı dinledi

31 Okunma

BAŞKAN FATMA ŞAHİN’DEN VEFA ÖRNEĞİ

31 Okunma

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

1163 Okunma

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

1085 Okunma

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

1008 Okunma

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE DENGE MERKEZİ KURULDU

996 Okunma

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

973 Okunma

Nöbetçi Eczaneler

8 Eylül 2024 Pazar Günü Nöbetçi Eczaneler