BBP’den Nizip ve Karkamış’a önemli ziyaretler

Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkan vekili Akın Çalışıcı ve beraberindeki heyet, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan ile Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel’e ziyarette bulundular.
Editör
Demo Admin
Yayın
17 Temmuz 2024 20:46
Güncelleme
17 Temmuz 2024 20:47


Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkan vekili Akın Çalışıcı ve beraberindeki heyet, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan ile Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel’e ziyarette bulundular.

İlçe belediye başkanları ziyaretine il başkan vekili Akın Çalışıcı’nın yanı sıra, Karkamış ilçe başkanı Mehmet Kaya, ilçe başkan yardımcısı Cuma Yırtan ve Karkamış ilçe teşkilat başkanı Özcan Aydın katıldılar.

ÇALIŞICI BAŞARILAR DİLEDİ

BBP Gaziantep İl Başkan Vekili Akın Çalışıcı, 31 Mart yerel seçimleri sonrası göreve seçilen Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan ve Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel’e yeni görevlerinde başarılar diledi. İki belediye başkanı tarafından çok iyi karşıladıklarını dile getiren Akın Çalışıcı, “Nizip ve Karkamış ilçelerimiz Gaziantep’in önemli konumunda bulunan ilçelerdir. Her iki ilçe belediyesinde 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası değişimler yaşandı. Bizler şehrimize, ülkemize hizmet eden, fedakarlıklar yapan herkesin yanındayız. Bu iki ilçemizde de yapılacak çalışmalarda belediyelerimizin yanındayız. Ali Doğan ve Mustafa Güzel başkanlarımıza hayırlı olsun dilemek ve yeni dönemlerinde başarılar temennisinde bulunmak için ziyarette bulunduk. Gösterdikleri yakın ilgiye ve samimi sohbetleri için teşekkür ediyorum” dedi.

GÜZEL: “KARKAMIŞ’I TURİZM İLÇESİ YAPACAĞIZ”

Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel ise yaptığı konuşmasında, ilçenin turizme kazandırılması için yoğun bir çalışma içerinde olduklarını kaydetti. Güzel, “Karkamış ilçemiz tarihi yapısıyla ön plana çıkmaya gereken bir yer. Bu dönem çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Burası turizmle anıl an bir ilçe olacak” dedi.

DOĞAN: “NİZİP’TE YAPACAĞIMIZ ÇOK ŞEY VAR”

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan ise ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Doğan, ilçede yapılacak çok işlerinin olduğunu belirterek, “Karkamış’tan sonra Nizip’te görev yapmak bizlere nasip oldu. Ekibimizle gece gündüz sahalardayız. İlçemizi daha yaşanabilir yapabilmek için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Sait Kılıç yeniden aday

9 Okunma

CHP’Lİ ÖZTÜRKMEN, ”YETER ARTIK GEREĞİNİ YAPIN”

8 Okunma

Gaziantep Halı Üretim ve İhracatındaki Liderliğini Sürdürüyor

8 Okunma

GAÜN’de triko örgüde tasarım aşamaları söyleşisi

8 Okunma

ŞAHİNBEYLİ KADINLAR RESİM KURSLARINA AKIN EDİYOR

8 Okunma

Sait Kılıç yeniden aday

32 Okunma

SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE 2024 TERCİH VE TANITIM DÖNEMİ BAŞLADI

31 Okunma

İtfaiye mahsul nöbetinde

31 Okunma

Bakan Kurum: “Hemşehrilerimizi Yeni Yuvalarına Kavuşturacağız”

31 Okunma

BAKBAK, DEPREMZEDELER İLE BULUŞTU

31 Okunma

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

1163 Okunma

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

1085 Okunma

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

1008 Okunma

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE DENGE MERKEZİ KURULDU

996 Okunma

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

973 Okunma

Nöbetçi Eczaneler

8 Eylül 2024 Pazar Günü Nöbetçi Eczaneler