Fatih Demirtaş güven tazeledi

Gazeteciler ve Basın Emekçileri (GABED) Genel Başkanı Fatih Demirtaş, yapılan Olağan Genel Kurul sonunda güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.
Editör
Demo Admin
Yayın
9 Aralık 2024 23:23
Güncelleme
9 Aralık 2024 23:24


Gazeteciler ve Basın Emekçileri (GABED) Genel Başkanı Fatih Demirtaş, yapılan Olağan Genel Kurul sonunda güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.

GABED Genel Merkezinde gerçekleşen 4. Olağan Kongreye Delegeler katıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Başkan Fatih Demirtaş güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçildi. Fatih Demirtaş yaptığı teşekkür konuşmasında, “GABED Kurucu Genel Başkanımız Salih Dayıoğlu’ndan devraldığım GABED Bayrağını yaşatmak ve Basın Emekçilerinin savunucu olarak meslektaşlarımızın haklarını savunarak yolumuza devam edeceğiz. Bizi bu göreve layık gören Üyelerime teşekkür ederim” dedi. 

YÖNETİM KURULU

Fatih DEMİRTAŞ (Başkan)                                              

Tebessüm DAYIOĞLU                                                     

Mustafa ÖZTÜRK                                                             

Ali DUYSAK

Ahmet DERTLİ

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Nöbetçi Eczaneler

2 Nisan 2025 Çarşamba Günü Nöbetçi Eczaneler