TAHMAZOĞLU 86 YAŞINDAKİ MARANGOZ USTASINA MİSAFİR OLDU

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tahta beşik, tahta oyuncak, elek gibi unutulmaya yüz tutmuş olan eşyaları üreten Abdullah Toprakçı’yı Konak Mahallesi’ndeki atölyesinde ziyaret etti.
Editör
Demo Admin
Yayın
19 Aralık 2023 23:49
Güncelleme
19 Aralık 2023 23:49


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tahta beşik, tahta oyuncak, elek gibi unutulmaya yüz tutmuş olan eşyaları üreten Abdullah Toprakçı’yı Konak Mahallesi’ndeki atölyesinde ziyaret etti.

Şahinbey İlçesi’ndeki vatandaşlarla ve esnafla sık sık bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Konak Mahallesi’nde tahta beşik, tahta oyuncak, elek gibi unutulmaya yüz tutmuş olan eşyaları üreten 86 yaşındaki Abdullah Toprakçı'yı iş yerinde ziyaret ederek sohbet etti.

 

VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşın rahatı için çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü belirterek “Ben çocukken mahallemizdeki marangoz ustasının tornaya taktığı işlenmemiş tahtayı şekil verme çalışmasını izlemeyi çok severdim. 82 yaşındaki Abdullah amcamız bu yaşına rağmen halen tahta beşik, tahtadan oyuncak, oklava, çevirgeç, elek ve tahta kaşık gibi eşyalar yaparak geçimini sağlıyor. Abdullah usta gibi ustalar artık neredeyse yok diyebileceğimiz kadar az. Kendisiyle sohbet edip çalışmalarımızla ilgili konuştuk. Onların memnuniyeti bizleri mutlu etti. Vatandaşlarımızın rahatı için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

HERKES MEHMET TAHMAZOĞLU OLAMAZ

Marangoz ustası 82 yaşındaki Abdullah Toprakçı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek “Senin yaptığın işler ilçemizin yaşamını değiştirdi. Yaptığın tünel, yollar ve tesisler bizler için bulunmaz nimet. Yapılan işlere gözü kör olup görmeyene bir şey diyemeyiz. Herkes bir Fatih Sultan Mehmet, bir Recep Tayyip Erdoğan olamayacağı gibi bir Mehmet Tahmazoğlu’da olamaz. Sabah erken kalkıp çalışmaya başlıyorsun. Senin gibi bir başkan bulunmaz” dedi.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Barak Futbol Spor Kulübü Kongresini yaptı.

Erkan Yakar Hassa Belediyespor’da

Özgüçlü Ailesi Yasta

SANKO HOLDİNG ONURSAL BAŞKANI ABDULKADİR KONUKOĞLU A PARA CANLI YAYININA KATILDI

BÜYÜKŞEHİR GASMEK’TEN YKS’DE BÜYÜK BAŞARI

Özgüçlü Ailesi Yasta

BÜYÜKŞEHİR GASMEK’TEN YKS’DE BÜYÜK BAŞARI

Kısacık: “Sedef hastalarının yaklaşık yüzde 20’sinde sedef romatizması gelişebilir”

Başkan Umut Yılmaz’a Göllüce’de yoğun ilgi

SKOLYOZ HASTASI ÇOCUĞUN SIRTINDAKİ EĞRİLİKLER AMELİYATLA DÜZELTİLDİ

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE DENGE MERKEZİ KURULDU

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

Nöbetçi Eczaneler

20 Eylül 2024 Cuma Günü Nöbetçi Eczaneler