ŞAHİNBEYLİ ÇOCUKLAR ŞAHİNCANLA SPOR YAPIYOR

Şahinbey Belediyesi, ilçedeki İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine spor yapma alışkanlığı kazandırmak için “Okulda Sporla Uyum” projesi başlattı.
Editör
Demo Admin
Yayın
1 Mart 2024 20:07
Güncelleme
1 Mart 2024 20:09


Şahinbey Belediyesi “Okulda Sporla Uyum” Projesinin kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin fiziksel gelişimine, sosyal gelişimine ve psikomotor gelişimine spor yoluyla katkı sağlamayı hedefliyor. İlkokul ve ortaokullarda beden eğitimi ve spor dersinin daha verimli geçirilmesini, okullardaki akran zorbalığının önüne geçilmesini, öğrencilerin uyumunun desteklenmesi hedefleniyor.

GENÇLERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZ SPOR YAPSIN İSTİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu çocukları küçük yaşlarda spora teşvik ettiklerini ifade ederek “Gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapmasını önemsiyoruz. Bu nedenle İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimiz için ‘Okulda Sporla Uyum’ projesi kapsamında okullarda öğrencilerimize spor yaptırıyoruz. Minik öğrencilerimiz Belediyemizin ve ilçemizin sembolü Şahincan ve spor hocalarımız eşliğinde; hem spor hem de eğlenerek zamanlarını dolu dolu geçiriyorlar” dedi.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Nöbetçi Eczaneler

5 Şubat 2025 Çarşamba Günü Nöbetçi Eczaneler