Pamyağ Vali Kemal Çeber’i Ağırladı

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Türkiye’nin bitkisel yağ sektöründeki en önemli kuruluşlarından birisi olan Pamyağ’ı ziyaret ederek firmanın üretim ve ihracatıyla ilgili olarak Pamyağ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt'tan bilgi alarak ülke ekonomisine katkı sağlayan Özyurt’u kutladı.
Editör
Demo Admin
Yayın
18 Temmuz 2024 09:12
Güncelleme
18 Temmuz 2024 09:13


Yatırımları, istihdam ve üretiminin yanı sıra ihracatıyla da ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Pamyağ’ı ziyaret eden Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Pamyağ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt’tan yağ sektörüyle ilgili bilgiler aldı. İç ve dış pazarların en önemli markalarını bünyesinde barındıran Pamyağ’ın yatırımları, istihdam, üretim ve ihracatıyla ilgili Vali Çeber’e bilgiler veren Başkan Mehmet Özyurt Pamyağ’ın aynı zamanda İSO 500 sıralamasında yer alan Gaziantepli firmalar arasında da yer aldığını ifade ederek “Pamyağ Gıda ve Kimya San. Tic. Ltd. Şti.; 1996 yılında kurulmuş olup, faaliyetine pamuk çiğidinden ham pamuk yağı ve pamuk küspesi üretimi ile başlamıştır. 1998 yılında ise rafine tesisini kurarak, nötralize pamuk yağı ve yemeklik rafine yağı imalatına da başlamıştır. Bu tarihten itibaren kendi markaları olan Belkıs ve Karam Yağ’la  ile yemeklik rafine yağ sektöründe yerini almıştır. Elbette en büyük hedefimiz dünya pazarlarında ki pazar payımızı artırmak ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamaktır” dedi.

 

Vali Kemal Çeber’de böyle modern bir üretim tesisinin bölgede yer almasının gerek Gaziantep gerekse Güneydoğu Anadolu Bölgesi için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek çalışmalarından dolayı Pamyağ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt’u kutladı. Karşılıklı görüş alışverişinin ardından Gaziantep Valisi Kemal Çeber Pamyağ tesislerinde incelemeler yaptı. 

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Sait Kılıç yeniden aday

9 Okunma

Osmaniye Yaz spor Okulları görkemli törenle açıldı

8 Okunma

GİMDER'den MÜSİAD'a ziyaret

8 Okunma

Belediye Başkanı Doğan, sahadaki çalışmaları inceledi

8 Okunma

Kurban Satış yerleri belirlendi

8 Okunma

Sait Kılıç yeniden aday

32 Okunma

Beykentgücü liderliği bırakmıyor

31 Okunma

YAZ TATİLİ GASMEK İLE BİR BAŞKA

31 Okunma

SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE KARİYER SÖYLEŞİLERİ

31 Okunma

SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE 2024 TERCİH VE TANITIM DÖNEMİ BAŞLADI

31 Okunma

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

1163 Okunma

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

1085 Okunma

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

1008 Okunma

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE DENGE MERKEZİ KURULDU

996 Okunma

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

973 Okunma

Nöbetçi Eczaneler

8 Eylül 2024 Pazar Günü Nöbetçi Eczaneler