EVLİLİK OKULU’NDA EĞİTİM GÖREN 452 ÇİFT DAHA SERTİFİKASINI ALDI

Şahinbey Belediyesi’nin en önemli projelerinden olan Evlilik Okulu Projesinde eğitim gören 452 çift daha Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun ellerinden sertifikalarını aldı.
Editör
Demo Admin
Yayın
11 Şubat 2024 22:21
Güncelleme
11 Şubat 2024 22:22


Şahinbey Belediyesi’nin en önemli projelerinden olan Evlilik Okulu Projesinde eğitim gören 452 çift daha Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun ellerinden sertifikalarını aldı.

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep İl Müftülüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen projede amaç mutlu ve huzurlu bir toplum oluşturmak. Çiftlere evliliğin dini, hukuki ve sağlıkla ilgili boyutları anlatılarak sağlam temelleri olan evliliklerle huzurlu bir toplum oluşturmaya çalışan Şahinbey Belediyesi, bu zamana kadar 47.745 çifte eğitim verdi.

 

EVLİLİK TOPLUMUMUZUN ÇEKİRDEK YAPISIDIR

Evlilik Okulu Projesini önemsediklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu "Allah çiftlerimizi mesut ve bahtiyar eylesin. Şahinbey Belediyesi olarak evlilikte yanınızda olduğumuz gibi çocuklarınız olduğunda da yanınızda olacağız. Göreve geldiğimiz günden buyana ‘Hoş Geldin Bebek Projemiz’ ile evinizdeki ilk ziyaretçiniz Şahinbey Belediyesi olacak. Bebeğinizin bakımı ile ilgili bilgilendirmeler yapılacak. Sonraki yıllarda da ana sınıfından başlayarak eğitimlerinde de onların yanında olacağız. Evlilik insan hayatında çok önemli bir dönüm noktası. İnsana hem dünyasını hem de ahiretini kazandıracak bir müessese. Eşinizle iyi iseniz eviniz cennet hayatı, eşinizle aranız iyi değilse eviniz cehennem hayatına döner. Bu nedenle eşler birbiriyle iyi olmak zorunda. Aile mutlu olursa toplumda huzurlu olur. Bu nedenle elimizden geldiği kadar fedakârlık yaparak aileyi ayakta tutmaya gayret etmemiz gerekiyor. Şimdiden tüm çiftlerimizi tebrik ediyor, mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Kalespor zirveyi bırakmıyor

SANKO OKULLARI TÜBİTAK BÖLGE ELEMELERİNDE İKİ BİRİNCİLİK KAZANDI

Özgüçlü Ailesi Yasta

YILMAZ: “GENÇLERİMİZİ KADERLERİNE TERK ETMEYECEĞİZ”

LAZER İLE PROSTAT TEDAVİSİ PROSTAT TEDAVİSİNDE THULİUM LAZER YÖNTEMİ

K.Maraş Fuarını 11 Günde 450 Bin ziyaretçi ağırladı

HEDEF HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR: 120 BİN BİSİKLET, 77 KM BİSİKLET YOLU

Belediye Başkanı Doğan’dan STK temsilcilerine ziyaret

Şehit Polis için tören düzenlendi

BÜYÜKŞEHİR GASMEK’TEN YKS’DE BÜYÜK BAŞARI

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE DENGE MERKEZİ KURULDU

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

Nöbetçi Eczaneler

19 Eylül 2024 Perşembe Günü Nöbetçi Eczaneler