BARAK P2 SULAMA PROJESİ İHALE HAZIRLIKLARINA BAŞLADIK

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Barak P2 Pompaj Sulama 2. Kısım bölgesine incemele ekiplerini göndererek Barak Sulama Projemizin ihale hazırlıklarına başladı.
Editör
Demo Admin
Yayın
22 Ocak 2025 18:16
Güncelleme
22 Ocak 2025 18:19


Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Barak P2 Pompaj Sulama 2. Kısım bölgesine incemele ekiplerini göndererek Barak Sulama Projemizin ihale hazırlıklarına başladı.

DSİ Bölge müdürlüğü,  Gaziantep DSİ Şube Müdürlüğü ve Belkıs Sulama Birliği ekiplerinden oluşan heyet projenin ihale hazırlıkları için saha çalışmalarına bugün başladı. Saha inceleme ve ihale hazırlık ekibi projenin teknik altyapısının incelemesi için yapılan ortak toplantının ardından P1 ve P2 bölgesinde saha ve arazi incelemelerinde bulunuldu. P3 ve P4 aşamalarının da planlanmasıyla hazırlanan P2 Sulama projemizin ihale hazırlıkları tamamlanarak en kısa sürede ihaleye çıkılması planlanıyor.  P2 Pompaj Sulama projemizin içerisinde yapılacak olan 9.4 MW lık GES projesi ile sulama maliyetleri de düşürülmüş olacak. Barak Sulama Projemiz P2 Projesinin toplam maliyeti ve bütçesi 4.8 milyar gibi önemli bir yatırım bütçesinden oluşuyor.  Nizipli, Karkamışlı, Baraklı çiftçilerimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

CHP’den NTO’ya ziyaret

MEDICAL POINT GAZİANTEP HASTANESİ’NDEN SERVİKS KANSERİ FARKINDALIK SEMİNERİ

Şehitkamil U 18 şampiyon

Belediye Başkanı Doğan’dan Şehit ailelerine ziyaret

GFK'da Hatay hazırlıkları sürüyor

Kaya’dan Spor ürünlerinde KDV indirimi teklifi

DEPREM KORKUSUNU ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN TESİSLERİNDE YENDİ

Letonya'nın Gaziantep Fahri Konsolosluğuna Turizmci Soner Bacaksız oldu

GSO KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MERSİN LİMANI’NIN KAPASİTESİ 1 MİLYON TEU ARTACAK

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE DENGE MERKEZİ KURULDU

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

Nöbetçi Eczaneler

5 Şubat 2025 Çarşamba Günü Nöbetçi Eczaneler