Ali Doğan, “İşimiz gücümüz millet”

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, ilçedeki mahalle ziyaretleri kapsamında Dağdere bölgesinde bulunan mahalleleri ziyaret etmeye başladı.
Editör
Demo Admin
Yayın
18 Ağustos 2026 22:36
Güncelleme
18 Ağustos 2026 22:37


Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, ilçedeki mahalle ziyaretleri kapsamında Dağdere bölgesinde bulunan mahalleleri ziyaret etmeye başladı.

Daha önce Barak bölgesindeki mahallelerin tamamını ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Doğan, Dağdere bölgesindeki mahalle gezilerinin startını verdi.  Bir günde 8 mahalleyi ziyaret eden Doğan, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek bölgenin ihtiyaçlarını, taleplerini ve beklentilerini yerinde dinledi. Sahada vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmaya önem veren Doğan, mahalle ziyaretleri kapsamında Söğütlü, Uluyatır, Sekili, Yeniyazı, Kocatepe, Kızılcakent Tuluktaş ve Akçakent'in de aralarında bulunduğu mahallelerde vatandaşlarla sohbet ederek yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

 "BİZİM İŞİMİZ DE GÜCÜMÜZ DE NİZİP"

Başkan Doğan, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede, Nizip'in her mahallesine ulaşmaya ve vatandaşların taleplerini yerinde dinlemeye devam ettiklerini belirtti.

Doğan, şunları kaydetti: "Bizim işimiz de gücümüz de Nizip. Dağdere bölgemizdeki mahalle gezilerimizin startını verdik. Söğütlü’den Uluyatır’a, Sekili’den Akçakent’e kadar adım adım geziyor; hemşehrilerimizin talep, öneri ve beklentilerini doğrudan dinliyoruz. Biliyoruz ki Nizip’imize en doğru hizmet; güçlü iletişim, ortak akıl ve sarsılmaz bir dayanışmayla mümkün. Bizleri sıcacık tebessümleri ve içten misafirperverlikleriyle karşılayan kıymetli mahalle muhtarlarımıza ve tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Gönül gönüle vererek Nizip’imizin her köşesi için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz."

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Nöbetçi Eczaneler

19 Ağustos 2026 Çarşamba Günü Nöbetçi Eczaneler