RESSAM GÜLÜMAY ÇİRAZ SANKO SANAT GALERİSİ’NDE SERGİ AÇACAK

Ressam Gülümay Çiraz, tuval üzerine karışık teknikler kullanarak yaptığı eserlerinden oluşan “Ayıntab Bastası” temalı resim sergisini, 2 Şubat 2024’te SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverle ile buluşturacak.
Editör
Demo Admin
Yayın
31 Ocak 2024 18:29
Güncelleme
31 Ocak 2024 18:31


Ressam Gülümay Çiraz, tuval üzerine karışık teknikler kullanarak yaptığı eserlerinden oluşan “Ayıntab Bastası” temalı resim sergisini, 2 Şubat 2024’te SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverle ile buluşturacak.

 

Sergide, sanatseverlerin duygu ve düşüncelerin zaman içinde nasıl evrildiğini keşfedeceğini ifade eden Gülümay Çiraz, “İçsel dünyamın derinliklerini sanatseverler ile paylaşacak, birlikte bir sanat yolculuğuna çıkacağız” dedi.

 

Deneyimlerin sanatını zenginleştiren ve farklı perspektiflerle tanışmasına olanak tanıyan unutulmaz anılara dönüştüğünü anlatan Çiraz, şunları kaydetti:

 

“Sanatın türevli olması beklenmektedir. Duygularımızın ve düşüncelerimizin yoğunluğu olduğu gibi gördüğümüz nesnelerin gerçek yansımasını ortadan kaldırır. Aynı düşünce farklı biçimlerde de anlatılır. Duygu ve düşüncelerin zamansal farklılıkları zemin üzerinde bir denge yaratmamıza yardımcı olur.

 

Başlangıçta gördüğümüzü daha sonraki çalışmalarda duygu ve düşünce yoğunluğu ile yorumladığımız zaman ilk izdüşümünden çok daha farklı bakış açısı sergilediğini görebiliriz. Oluşum sürecindeki duygu, düşünce ve zaman kavramları bütüne ulaşmamızı sağlar. İçsel dünyamızdaki duygu derinliği anlatmak istediklerimizi bizden bağımsız değerlere dönüştürür ve bütünselleştirir.”

 

Doğup büyüdüğü Gaziantep’te sergi açmanın kendisi için çok anlamlı ve özel olduğunu dile getiren Çiraz, “Gaziantepli sanatseverler ile sanatın büyülü dünyasında buluşacağım için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

 

Gülümay Çiraz’ın 27 eserinin yer alacağı “Ayıntab Bastası” temalı resim sergisi, SANKO Sanat Galerisi’nde 2 Şubat 2024 Cuma günü saat 17.30’da açılacak.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Barak Futbol Spor Kulübü Kongresini yaptı.

Erkan Yakar Hassa Belediyespor’da

TATİLDE, MORAL DEPOSU ETKİNLER DEVAM EDİYOR

FADILOĞLU: “AŞK VE ŞEVKLE ÇALIŞMAYA DA DEVAM EDİYORUZ”

BAŞKAN YILMAZ, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

BÜYÜKŞEHİR GASMEK’TEN YKS’DE BÜYÜK BAŞARI

Özgüçlü Ailesi Yasta

NURDAĞI VE İSLAHİYE’DEKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE NAKDİ DESTEK

Kısacık: “Sedef hastalarının yaklaşık yüzde 20’sinde sedef romatizması gelişebilir”

KASKİ’de 6 Daire Başkanı Değişti

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE DENGE MERKEZİ KURULDU

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

Nöbetçi Eczaneler

19 Eylül 2024 Perşembe Günü Nöbetçi Eczaneler