POLİSGÜCÜAVRUPA SAHNESİNDE

Alanya’da 17-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan EuroHockey Club Trophy II-Women ve Konya’da oynanacak olan EuroHockey Club Challenge I-Men 2024 Avrupa Şampiyonalarında Türkiye’yi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü Spor Kadın ve Erkek takımları hazırlıklarını tamamladı. Başkan Kaplan her iki takımın da Avrupa’nın en iyileri arasında olduğunu ifade ederek başarılar diledi.
Editör
Demo Admin
Yayın
17 Mayıs 2024 08:30
Güncelleme
17 Mayıs 2024 08:32


THF Kadınlar ve Erkekler Acık Alan Süper Lig’inde iki şampiyonluk kupasını Gaziantep’e kazandıran Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımları 17-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonalarında Türkiye’yi temsilen sahaya çıkıyor. Kadın takımının Alanya’da erkek takımının ise Konya’da mücadele edeceği Avrupa Şampiyonasına Gaziantep Polisgücü Spor ev sahipliği yapıyor.  Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan “Türkiye kadınlar ve erkekler şampiyonu olmanın gururunu yaşıyoruz. Ancak önümüzde iki kategoride de Avrupa şampiyonaları var. Kadın takımımız Alanya’da erkek takımımız ise Konya’da Türkiye’yi temsil ederken her iki şampiyonanın da ev sahibi bizleriz. 17-20 Mayıs tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek olan "EuroHockey Club Challenge I-Men" şampiyonasına katılacak olan ülkeler: Hırvatistan, Slovenya, Galler, İtalya, Cebelitarık, Macaristan ve Türkiye olup Gaziantep polisgücü Spor Kulübünün ev sahipliğinde gerçekleştirecek olan şampiyonada Türkiye’yi temsil ediyoruz” dedi.

 

Kadınlar Alanya’da Avrupa Şampiyonasına Katılacak

Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan yine Alanya'da 17-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "EuroHockey Club Trophy II-Women" şampiyonasında da ev sahibi olduklarını ifade ederek “Türkiye’yi temsilen kadın hokey takımımızın yarışacağı bu şampiyonaya Türkiye dışında katıılacak olan ülkeler: İskoçya, Çekya, İrlanda, Galler, Avusturya, Fransa ve Litvanya olup bu takımlarda erkek takımlarında olduğu gibi Avrupa'nın en güçlü takımlarıdır. Her iki şampiyona için takımlarımız Alanya'da kamp süreçlerini tamamlamıştır. Her iki şampiyonada da sporcularımıza ve takımlarımıza başarılar diliyoruz” dedi. 

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Şehitkamil U13 futbol takımı “namağlup şampiyon”

10 Okunma

Şahinbey Ampute sporcuları Avrupaya damga vurdu

10 Okunma

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÇOCUKLARA ÖZEL PROJE: ‘DONDURMA KARAVANI’

8 Okunma

Yeniden Refah Partisinden aşure etkinliği

8 Okunma

Milletvekili Atay'dan Başkan Doğan’a ziyaret

8 Okunma

Barak Futbol Spor Kulübü şampiyon

155 Okunma

THF Başkanı Sadık Karakan'dan GFK açıklaması

134 Okunma

Nizip Yıldırımspor Süper Amatörde

133 Okunma

BAŞKAN YILMAZ, İBRAHİMŞEHİR MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

131 Okunma

TRİKONFEX FUARI KAPILARINI AÇTI

127 Okunma

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

1121 Okunma

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

1042 Okunma

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

965 Okunma

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE DENGE MERKEZİ KURULDU

953 Okunma

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

930 Okunma

Nöbetçi Eczaneler

27 Temmuz 2024 Cumartesi Günü Nöbetçi Eczaneler