Nizip'te OSB atağı

Nizip 2. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Özyurt, sanayi ve ticaret potansiyeli ile Türkiye ekonomisine önemli katkı sunan Nizip'te 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin çalışmaların son aşamaya geldiğini bildirdi.
Editör
Demo Admin
Yayın
6 Ağustos 2024 00:27
Güncelleme
6 Ağustos 2024 00:28


Nizip 2. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Özyurt, sanayi ve ticaret potansiyeli ile Türkiye ekonomisine önemli katkı sunan Nizip'te 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin çalışmaların son aşamaya geldiğini bildirdi.

TEŞVİK SİSTEMİNED 5. BÖLGEDE YER ALIYORUZ

Başkan Mehmet Özyurt, Nizip 2. Organize Sanayi Bölgesindeki arsa tahsis süreci ile ilgili yaptığı açıklamada, "5. Bölge teşvik kapsamında olan organize sanayi bölgemiz yatırımcılarımız tarafından yoğun ilgi görmektedir. 659 hektar alan üzerine kurulan Nizip 2. Organize Sanayi Bölgemiz için talep eden yatırımcılarımıza yönelik ön tahsis sözleşmelerinin imzalanması sürecimiz başlamıştır" dedi.

HER ANLAMDA CAZİP BİR OSB İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Nizip'e yatırımcıların her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek altyapıya sahip bir OSB kazandırmak için çaba gösterdiklerini belirten Başkan Özyurt, "Alanımız içerisinde planlanan yenilenebilir enerji (GES), Demiryolu, Yeşil alanlar, Tır parkları, Teknik altyapı alanları, Sosyal tesisler ve Geniş yol ağları ile sürdürülebilir ve yatırımcılarımızın her türlü ihtiyaçlarının karşılanabileceği modern bir organize sanayi bölgesi oluşturmak için çalışıyoruz. Alanımız ile ilgili jeolojik etüt çalışmalarımız tamamlanmış olup, nazım ve uygulama imar planları ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir" diye konuştu.

YATIRIMCILARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Özyurt, yatırımcıların Nizip 2. Organize Sanayi Bölgesine gösterdikleri ilgiye de teşekkür ederek, "Kalkınmak için yatırım ve üretim gerekiyor. Bizim temel görevimiz üretimi artırmaktır. Üretimi artırmadan sorunlarımızı çözmemiz mümkün değildir. Bu anlamda, şartlar ne olursa olsun yatırım yaparak üretim, istihdam ve ihracatla ülke ekonomisine katkı sağlamak isteyen tüm yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum." şeklinde açıklamada bulundu.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Özgüçlü Ailesi Yasta

Gazikentspor avantaj yakaladı

KAHRAMANMARAŞ'IN ALTYAPISI YENİLENİYOR

Erkan Yakar Hassa Belediyespor’da

Şahinbey Belediyesi 200.000 gazi torununu ecdatla buluşturdu

Bisiklet Turizm çalıştayı

Büyükşehir, “Roboantep” 25 aralık çocuk kahramanlar temalı robot yarışması düzenliyor

AK PARTİ GAZİANTEP’TE A TAKIM BELLİ OLDU

K.Maraş Fuarını 11 Günde 450 Bin ziyaretçi ağırladı

GİBTÜ'den temaslar

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE DENGE MERKEZİ KURULDU

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

Nöbetçi Eczaneler

20 Eylül 2024 Cuma Günü Nöbetçi Eczaneler