KİLİS BELEDİYESPOR'DA BAŞKAN ARİF KELEŞ DÜĞMEYE BASTI

Yönetim Kurulu Başkanı Arif Keleş ve Şehrin Güçlü Yönetimi ile Hedef “ Şampiyonluk parolasıyla çıktığı yolda İlk transfer olarak Mustafa Özer ile anlaşma sağladı.
Editör
Demo Admin
Yayın
10 Temmuz 2024 20:29
Güncelleme
10 Temmuz 2024 20:33


Yönetim Kurulu Başkanı Arif Keleş ve Şehrin Güçlü Yönetimi ile  Hedef “ Şampiyonluk parolasıyla çıktığı yolda               İlk transfer  olarak Mustafa Özer ile anlaşma sağladı. 

2024-2025 yılı Futbol Sezonu KİLİS Belediye Spor  Şampiyonluk için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan Kilis Belediye Spor ,  Kulüp  yönetim Kurulu Başkanı  Arif KELEŞ ve güçlü yönetimi ile beraber aldıkları ortak karardır. Hayallerimizin büyüklüğüne inanan profesyonel teknik direktör ve ekibi arayışındaydık. Şehrimize ve takımımıza başarılar getireceğine inandığımız bir çok Süper lig teknik direktörler ile görüşmeler gerçekleştirdik. Bu süreçte  ilk yakın olan hedefin 3.lig , sonra 2.lig ve daha sonra ki hedefimizin 1.lig projelerimizi,düşüncelerimizi benimseyen  ve destekleyen, kendisinin de bize katkıları olacağına inandığımız,  FENERBAHÇE de,GAZİANTEP SPOR da ve de ülkemizin çeşitli güzide kulüplerinde futbol oynamış,Profesyonel kulüplerde Antrenörlük ve teknik direktörlük yapmış , Yurt dışı kariyerinde İRAN Süper liginde SANAT NAFT FC kulübünde Teknik direktörlük yapmış ve aynı zamanda Ankara Amatör Milli takım teknik direktörlüğü yapmış ve Avrupa 3.lüğü olan , TFF 1.lig ve 2.lig’te Teknik direktörlük yapmış bir tecrübeli ve kariyerli bir hocamızdır . Sayın MUSTAFA ÖZER hocamızla prensipte anlaştığımızı  ve resmi imzaların attığımızı , KİLİS halkımıza Hayırlı uğurlu olsun diyerek , bilgilerinize sunuyorum" dedi . 

Açıklamalarıma , Bu sezon Sivasspor’la  anlaşmış olduğundan Sayın Mustafa Özer hocamızın bizimle birlikte çalışması konusunda Başarı hikayemize inanarak ve güvenerek katkı anlayış gösteren Sivasspor kulüp başkanı MECNUN OTYAKMAZ’a ve BÜLENT UYGUN hocamıza da çok teşekkür ederiz..

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Tarladan sofraya satışları Kuzeyşehir’de başladı

CHP heyetinden Başkan Doğan'a ziyaret

TAHMAZOĞLU VE MİLLETVEKİLİ ALİ ŞAHİN’İ ESNAF VE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ

26 ÇİFT, NİKAH KIYMAK İÇİN 14 ŞUBAT’I TERCİH ETTİ

ŞEHİTKAMİL’DE YÜZME ŞENLİĞİ

Kısacık: “Sedef hastalarının yaklaşık yüzde 20’sinde sedef romatizması gelişebilir”

Araban sarımsağı tehlikede

Tarladan sofraya satışları Kuzeyşehir’de başladı

İBRAHİMŞEHİR GELENEKSEL AŞIRTMALI ABA GÜREŞİ BAŞLADI

GİBTÜ’den İspanya çıkarması

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE DENGE MERKEZİ KURULDU

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

Nöbetçi Eczaneler

20 Eylül 2024 Cuma Günü Nöbetçi Eczaneler