Fadıloğlu, ailelerin dertlerine ortak oluyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, misafir olduğu her evde ailelerin sorunlarına ortak olmayı sürdürüyor. Ziyaret ettiği her evde aile fertlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu, çocuklarla da özel olarak ilgileniyor.
Editör
Demo Admin
Yayın
20 Ocak 2024 17:52
Güncelleme
20 Ocak 2024 17:52


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, misafir olduğu her evde ailelerin sorunlarına ortak olmayı sürdürüyor. Ziyaret ettiği her evde aile fertlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu, çocuklarla da özel olarak ilgileniyor.

Her fırsatta aile ziyaretleri gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yetim Koordinasyon Merkezi ve Vefa Hizmeti projesinden yararlanan yetim aileleri ve yaşlı aileleri evlerinde sık sık ziyaret ediyor. Ziyaret ettiği her evde yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu, ailelerin istek ve sıkıntılarını dinleyerek, çözüm odaklı yaklaşımlar ortaya koyuyor. Koyu sohbetlerin yapıldığı ziyaretlerde ailelerle yakından ilgilenen Fadıloğlu, her bir aile ferdiyle tek tek özel olarak ilgilenerek sorunları çözmeye çalışıyor. Özellikle yetim çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çocuklara çeşitli hediyeler vererek, eğitim durumlarıyla ilgili bilgi alıyor.

 

AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK

Her fırsatta aile ziyaretleri gerçekleştirdiğini kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ben, öncelikle ailelerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Her fırsatta Yetim Koordinasyon Merkezimizden ve Vefa Hizmetimizden yararlanan ailelerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Onların dertleriyle dertlenmeye çalışıyoruz, sorunlarını gidermek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ailelerimizin meselesi bizim meselemizdir. Tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte ne tür meseleleri varsa onlara çözüm üretmek adına, elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bizim hiçbir zaman ayrımız gayrımız yoktur. Ben tekrar misafirperverliklerinden dolayı tekrar ailelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

BAKAN YERLİKAYA BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

84 Okunma

CLASSİC MERCEDES FESTİVALİ GAZİANTEP’TE COŞKUYLA KUTLANDI

78 Okunma

Barak Futbol Spor Kulübü şampiyon

53 Okunma

Nizip Yıldırımspor Süper Amatörde

50 Okunma

GAZİANTEP’TE 4. GELENEKSEL RAHVAN AT YARIŞLARI DÜZENLENDİ

43 Okunma

Marquis Wright Gaziantep Basketbol’da

442 Okunma

Sağlık Müdürlüğü'nden Kurban tedbirleri

346 Okunma

İRFAN KARAKUZULU YÖNETİMİNDE KİMLER VAR?

340 Okunma

TAHMAZOĞLU’NDAN KURBAN BAYRAMI’NDA VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HAMLE

304 Okunma

SANKO Holding, Chief Sustainability Officer (CSO) atadı

284 Okunma

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

1104 Okunma

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

1022 Okunma

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

945 Okunma

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE DENGE MERKEZİ KURULDU

933 Okunma

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

910 Okunma

Nöbetçi Eczaneler

7 Temmuz 2024 Pazar Günü Nöbetçi Eczaneler