Fıstık mitingi programı netleşti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşen CHPli Milletvekili Hasan Öztürkmen: Fıstık Mitinginin programının netleştiğini söyledi.
Editör
Demo Admin
Yayın
17 Ağustos 2024 13:21
Güncelleme
17 Ağustos 2024 13:23


CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşen CHPli Milletvekili Hasan Öztürkmen: Fıstık Mitinginin programının netleştiğini söyledi.

Üretim maliyetlerindeki artışlar ve düşük alım fiyatları nedeniyle mağdur olan ve isyan eden Antep fıstığı üreticilerine destek olmak için CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılacağı büyük Fıstık Mitingi programının ayrıntılarını CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen duyurdu.

TBMM Genel Kurulunda CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Öztürkmen, “Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel ile Gaziantep’te düzenleyeceğimiz Fıstık Mitingini konuştuk. Miting günü, saati ve yeri konusunda mutabık kaldık. Fıstık üreticimiz yalnız değildir. 24 Ağustos Cumartesi günü, saat 18.00de Gaziantep merkezde yapılacak mitingimize tüm üreticilerimizi ve hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi. Öztürkmen, mitingin yapılacağı noktayı ilerleyen günlerde duyuracaklarını söyledi.

Sadece miting yapmayacaklarını, sonrasında Antep fıstığı üreticileriyle kol kola mücadeleye devam edeceklerini belirten Öztürkmen, “Taban fiyat belirlenmemesi nedeniyle fıstığını 90- 100 TL arasında satmak zorunda kalan çiftçimiz büyük mağduriyet yaşıyor. Ancak üreticilerimiz rahat olsun; bu sorun çözülene kadar çalışacağız. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, Köylü milletin efendisidir demişti. Biz de köylülerimizin, çiftçilerimizin emrindeyiz. Sadece Antep fıstığını değil Türk tarımını bitirmeye, Türk çiftçisini perişan etmeye adeta ant içmiş olan AKP iktidarına karşı mücadeleyi büyüterek sürdüreceğiz” dedi.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

ANAVATAN PARTİSİ 2024 YEREL SEÇİMLERİNE GÜÇLÜ ADAYLARLA HAZIR

BAKAN NURİ ERSOY’UN KATILIMIYLA GASTROANTEP KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ

BAKAN ERSOY VE BAŞKAN ŞAHİN, ÜZÜM PEKMEZİ YAPTI

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’DEN ÖĞRENCİLERE 1 MİLYON 268 BİN SPOR AYAKKABISI HEDİYE

BAŞKAN YILMAZ’A ARAZİ YOLU TEŞEKKÜRÜ

BÜYÜKŞEHİR GASMEK’TEN YKS’DE BÜYÜK BAŞARI

Nizip sokakları daha temiz olacak

EMO’dan Enerjide emeğin değeri

Kısacık: “Sedef hastalarının yaklaşık yüzde 20’sinde sedef romatizması gelişebilir”

K.Maraş Büyükşehir “Engelleri” Ortadan Kaldırıyor

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE DENGE MERKEZİ KURULDU

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

Nöbetçi Eczaneler

20 Eylül 2024 Cuma Günü Nöbetçi Eczaneler