HÜDA PAR adayları sahayı boş bırakmıyor

HÜDA PAR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve ilçe belediye başkan adayları, yerel seçim öncesi saha çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. 31 Martta gerçekleştirilecek yerel seçimler için HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı tüm teşkilatları ve kadrolarıyla ziyaretlerini sürdürüyor.
Editör
Demo Admin
Yayın
17 Şubat 2024 19:57
Güncelleme
17 Şubat 2024 20:02


HÜDA PAR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve ilçe belediye başkan adayları, yerel seçim öncesi saha çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. 31 Martta gerçekleştirilecek yerel seçimler için HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı tüm teşkilatları ve kadrolarıyla ziyaretlerini sürdürüyor.

Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından organize edilen programlar kapsamında Gaziantep’in kent merkezinde ve 9 ilçesinde HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı, ilçe başkanlıkları, kadın ve gençlik kolları, teşkilat yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nakşi Erat, Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Karakurt, Şahinbey Belediye Başkan Adayı Orhan Harat, Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Adil Kök, Yavuzeli Belediye Başkan Adayı Kenan Yüksek, Nizip Belediye Başkan Adayı Bayram Çakar, Karkamış Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Kılıçparlar, Nurdağı Belediye Başkan Adayı Sait Cihangir, Araban Belediye Başkan Adayı Ahmet Görgel ve İslahiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek’in katılımıyla vatandaşla buluşuyor. HÜDA PAR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve ilçe belediye başkan adayları, şehrin farklı bölgelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek esnafın ve vatandaşın, sorun ve taleplerini dinliyorlar. Seçim çalışmaları kapsamında sabah erken saatlerde sahaya çıkan ve gece geç saatlere kadar bir an olsun sahadan ayrılmayan adaylar, çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Esnafı ve vatandaşları ziyaret eden belediye başkan adayları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etmenin yanı sıra vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de dinliyor. Çeşitli meslek kollarında hizmet sunan esnafı ziyaret etmenin yanı sıra mahalle buluşmalarına katılan belediye başkan adayları, ev ziyaretlerinde de vatandaşla bir araya geliyor. Ziyaret ettikleri noktalarda çocuklarla ve yaşlılarla özel olarak ilgilenen ve uzun uzun sohbet eden belediye başkan adayları, ziyaretlerde esnafa ve vatandaşlara HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun selamını iletiyorlar. Ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek yerel seçim çalışmalarını sürdüren belediye başkan adayları, kentin her bölgesine ziyaretlerde bulunup HÜDA PAR’ın projelerini tek tek vatandaşlara anlatıyorlar. Esnaf ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyerek notlar alan belediye başkan adayları, yaptıkları çalışmalarda büyük bir ilgiyle karşılaşıyorlar. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşın ve esnafın istek, talep, sorun ve sıkıntılarını yakından takip eden belediye başkan adayları, HÜDA PAR için halktan destek istiyor. Belediye başkan adaylarına HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, Şehitkamil İlçe Başkanı Ekrem Kaplan, Şahinbey İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve partililer eşlik ediyor.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

BAKAN YERLİKAYA BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

84 Okunma

CLASSİC MERCEDES FESTİVALİ GAZİANTEP’TE COŞKUYLA KUTLANDI

78 Okunma

Barak Futbol Spor Kulübü şampiyon

52 Okunma

Nizip Yıldırımspor Süper Amatörde

50 Okunma

GAZİANTEP’TE 4. GELENEKSEL RAHVAN AT YARIŞLARI DÜZENLENDİ

43 Okunma

Marquis Wright Gaziantep Basketbol’da

442 Okunma

Sağlık Müdürlüğü'nden Kurban tedbirleri

346 Okunma

İRFAN KARAKUZULU YÖNETİMİNDE KİMLER VAR?

340 Okunma

TAHMAZOĞLU’NDAN KURBAN BAYRAMI’NDA VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HAMLE

304 Okunma

SANKO Holding, Chief Sustainability Officer (CSO) atadı

284 Okunma

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

1104 Okunma

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

1022 Okunma

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

945 Okunma

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE DENGE MERKEZİ KURULDU

933 Okunma

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

910 Okunma

Nöbetçi Eczaneler

7 Temmuz 2024 Pazar Günü Nöbetçi Eczaneler