ARABAN’IN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK

31 Mart Yerel seçimlerinde başvuru yaptığı partiden aday gösterilmeyen Murat İlik Bağımsız Belediye Başkan adayı olarak seçimlerde ilçenin kaderini değiştirecek.
Editör
Demo Admin
Yayın
8 Şubat 2024 23:09
Güncelleme
8 Şubat 2024 23:12


31 Mart Yerel seçimlerinde başvuru yaptığı partiden aday gösterilmeyen Murat İlik Bağımsız Belediye Başkan adayı olarak seçimlerde ilçenin kaderini değiştirecek.

Yaklaşık 22 bin seçmeni bulunan Araban İlçesinde Mevcut Belediye Başkanı Hasan Doğru’nun Cumhur ittifakı olarak MHP’ye verilmesinin ardından aday gösterilmemesinin ardından Yeniden Refah Partisinden aday oldu. Daha önceki dönem Ak Parti Belediye Başkanı olarak seçimi kaydeden Mehmet Özdemir Cumhur ittifakı olarak MHP adayı olarak gösterildi. CHP iki dönemdir bekleyen işadamı Hüseyin Kılıç’ı göstermesinin ardından Deva Parti Ferit Karataş’ı aday gösterdi. İki dönemdir aday olmayan ve bekleyen ilçenin güzide Doktoru Erdal Ekinci halkın teveccühü ile İyi Partiden aday oldu. Akraba ve kanaat önderleri ile görüşen halkın takdirini toplayan Kooperatif Başkanı Murat İlik Bağımsız olarak Araban Belediye Başkan adaylığını açıklayarak seçimlerin kaderini değiştireceğe benziyor.

 

“HEP BİRLİKTE ARABAN İTTİFAKI”

Araban Bağımsız Belediye Başkan adayı Murat İlik, “Araban'ımız için çok güzel günlerin başlangıcı, bugündür. Hep birlikte Araban İttifakını kuracağız. Araban ve hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden çalışarak, kimseyi ötekileştirmeden toplumun her kesimini kucaklayacağıma ve sizlerin ihtiyaçlarına duyarlı, çözüm odaklı dil, şeffaf ve dürüst bir belediyecilik anlayışıyla çalışacağıma söz veriyorum. Siz değerli hemşehrilerimle aramızdaki sarsılmaz gönül bağımızdan yola çıkarak, Araban Belediye Başkanlığına BAĞIMSIZ olarak adayım” dedi.  

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Barak Futbol Spor Kulübü Kongresini yaptı.

GİBTÜ, Tıp Eğitimine Yenilikçi Yaklaşımıyla Avrupa Birliği&nden destek aldı

BÜYÜKŞEHİR GASMEK’TEN YKS’DE BÜYÜK BAŞARI

YILDIRIM: BAYRAMDA KEPENKLERİ AÇALIM

FADILOĞLU: “VATANDAŞIMIZIN, STANDARDINI YÜKSELTMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

BÜYÜKŞEHİR’DE YENİ DÖNEMİN İLK MECLİSİ YAPILDI

NURDAĞI VE İSLAHİYE’DEKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE NAKDİ DESTEK

Özgüçlü Ailesi Yasta

Kısacık: “Sedef hastalarının yaklaşık yüzde 20’sinde sedef romatizması gelişebilir”

BÜYÜKŞEHİR GASMEK’TEN YKS’DE BÜYÜK BAŞARI

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE DENGE MERKEZİ KURULDU

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

Nöbetçi Eczaneler

19 Eylül 2024 Perşembe Günü Nöbetçi Eczaneler