Kadooğlu,"Türkiye'nin kaybedecek zamanı yok"

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, yerel seçimlerin ardından yaptığı değerlendirmede, "Zaman kaybetmeden üretim ve ihracata odaklanmalıyız" dedi.
Editör
Demo Admin
Yayın
2 Nisan 2024 16:44
Güncelleme
2 Nisan 2024 16:45


31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından göreve seçilenleri kutlayan Başkan Celal Kadooğlu, "Öncelikle seçimlerin sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyor ve yeni seçilen tüm başkanlarımızı ve belediye meclis üyelerini kutluyorum" diye konuştu.

Seçimlerin demokratik olgunluk içerisinde gerçekleşmesinin ülkemiz demokrasisinin geldiği aşamayı göstermesi açısından önemli olduğuna da dikkat çeken Başkan Kadooğlu, zaman kaybetmeden ekonomideki makro dengelerin iyileştirilmesi için çalışmak gerektiğini ifade etti. Başkan Celal Kadooğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:"Seçimler artık geride kaldı. Eğer erken seçim olmazsa önümüzde dört yıllık seçimsiz bir süreç var. Zaman kaybetmeden önümüzdeki bu süreci iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Başta ekonomi olmak üzere hemen her alanda yapılacak çok işimiz var. Ekonomide özellikle enflasyonun düşürülmesi ve fiyat istikrarının sağlanması çok önemli. Bu anlamda kaybedecek zamanımız yok. Enflasyonu düşürmenin yolu da daha çok üretmekten, istihdam yaratmaktan ve ihracattan geçiyor. Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği olarak, ülkemizin hedefleri doğrultusunda ihracatımızı artırmak için yurt dışındaki mevcut pazarlarımızı güçlendirmek ve yeni pazarlar elde etmek için büyük bir gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Ülke olarak seçimleri geride bırakıp asıl gündemimiz olan üretim ve ihracata odaklandığımızda hedeflerimize kolayca ulaşabileceğimize inanıyoruz."

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Şahinbey Ampute sporcuları Avrupaya damga vurdu

10 Okunma

Şehitkamil U13 futbol takımı “namağlup şampiyon”

10 Okunma

Fadıloğlu: “Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeliyiz”

8 Okunma

Hareketsiz yaşam diyabete neden oluyor

8 Okunma

PTT'den vatandaşın ayağına hizmet

8 Okunma

Barak Futbol Spor Kulübü şampiyon

155 Okunma

THF Başkanı Sadık Karakan'dan GFK açıklaması

134 Okunma

Nizip Yıldırımspor Süper Amatörde

133 Okunma

BAŞKAN YILMAZ, İBRAHİMŞEHİR MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

131 Okunma

TRİKONFEX FUARI KAPILARINI AÇTI

127 Okunma

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

1121 Okunma

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

1042 Okunma

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

965 Okunma

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE DENGE MERKEZİ KURULDU

953 Okunma

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

930 Okunma

Nöbetçi Eczaneler

27 Temmuz 2024 Cumartesi Günü Nöbetçi Eczaneler