NTO’dan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ziyaret

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile birlikte, gerçekleşen yerel seçimler sonucu Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Başkan Fatma Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Editör
Demo Admin
Yayın
22 Mayıs 2024 19:09
Güncelleme
22 Mayıs 2024 19:11
Okunma
177


Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile birlikte, gerçekleşen yerel seçimler sonucu Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Başkan Fatma Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i tebrik eden NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, “Yeni döneminde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımıza görevlerinde başarılar diliyoruz.” dediler.

NTO olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile her zaman işbirliği içerisinde çalışmaya hazır olduklarını dile getiren NTO Başkanı Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü: “NTO olarak, şehrimizin ekonomisi ve sosyal hayatının gelişmesi için yapılacak projelerde büyükşehir belediyemiz ile çalışma arzusu içerisindeyiz. Büyükşehir belediyemizle bundan sonraki dönemde de ortak akılla hareket ederek daha fazla görev almaya çalışacağız. Bu bağlamda NTO olarak geçmişte de olduğu gibi üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nizip’e yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında ziyaretçilere bilgiler verdi. Nizip’ten hiçbir zaman ellerini çekmediklerini belirten Başkan Fatma Şahin “ Geçmiş dönemlerimizde Nizip’te güzel projelere imza attık ve bundan sonrada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben yaptıkları ziyaretten dolayı NTO'ya ve üyelerine çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Nizip’in ihtiyaçları, yapılabilinecek projeler ve işbirlikleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılan ziyarete NTO Meclis Başkan Yardımcısı Necdet Başeğmez, NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyeleri de katıldı.

Bir Yorum Bırakın

EN ÇOK OKUNANLAR

İRFAN KARAKUZULU YÖNETİMİNDE KİMLER VAR?

230 Okunma

SANKO Holding, Chief Sustainability Officer (CSO) atadı

194 Okunma

TAHMAZOĞLU’NDAN KURBAN BAYRAMI’NDA VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HAMLE

141 Okunma

GASKİ'DEN SU KESİNTİSİNE DİKKAT

140 Okunma

Şahinbey Ampute sporcuları Avrupaya damga vurdu

129 Okunma

GTO’DA BURUK MECLİS TOPLANTISI

288 Okunma

ŞAHİNBEY MİLLET KÜTÜPHANESİ HİZMETİNİZDE

269 Okunma

CHP’li Öztürkmen’den hükümete: Buğdayda taban fiyatı açıklayın, randevu çilesini bitirin

269 Okunma

Elektrikli Araç Şarj İstasyonları bilgilendirme toplantısı

267 Okunma

GAÜN KADIN HENTBOL TAKIMI SÜPER LİGE ÇIKTI

267 Okunma

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

1048 Okunma

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

932 Okunma

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

892 Okunma

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

854 Okunma

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE DENGE MERKEZİ KURULDU

849 Okunma

NÖBETÇİ ECZANELER

16 Haziran 2024 Pazar Günü Nöbetçi Eczaneler