Anadolu Basın Birliği Kongresini yaptı

Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şubesi Genel kurulu yapıldı. Şube Başkanı Semra Öztürk, başkanlık görevini Mehmet Ankay'a devretti. Ankay, yeni projelerle birlikte görevine hızlı başladı.
Editör
Demo Admin
Yayın
27 Şubat 2024 20:11
Güncelleme
27 Şubat 2024 20:14


Gaziantep Anadolu Basın Birliği'nde yapılan genel kurul ile başkanlık görevi Semra Öztürk'ten Mehmet Ankay'a devredildi. Şube Başkanı Mehmet Ankay, önceki dönem başkanı Semra Öztürk'e teşekkür ederek projelerini sıraladı. Başkan Ankay, basın sektöründeki sorunların çözümü için daha kapsamlı bir yaklaşım benimsediklerini, sahada aktif olarak çalışan arkadaşlarıyla bir araya gelerek, basın özgürlüğünü savunmayı, gazetecilerin maddi olarak desteklenmesini ve gelişimlerine katkı sağlayacak seminer ve kurslara katılımlarını teşvik etmeyi hedeflediklerini belirtti.

 

Baskı ve kısıtlamalarla mücadele 

 

Ankay, yaptığı açıklamada, basının demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu vurgulayarak, gazetecilerin haber yapma özgürlüğünün herkesin hakkı olduğunu belirtti. Bu doğrultuda, basın sektöründe yaşanan baskı ve kısıtlamalara karşı mücadele edeceklerini ifade etti. Ayrıca, gazetecilerin maddi olarak desteklenmesi ve kendilerini geliştirebilmeleri için çeşitli olanaklar sunacaklarını dile getiren Ankay, basın çalışanlarının zamanlarını ve kaynaklarını seminer ve kurslara ayırmalarını teşvik edeceklerini söyledi.

 

İşsiz gazeteciler sektöre dönecek

 

Ankay, işsiz gazetecilerin de sektöre geri dönmelerini destekleyeceklerini ve onlara yönelik istihdam ve eğitim programları düzenlemeyi planladıklarını belirtti. Bu şekilde, işsiz gazetecilerin yeniden sektöre kazandırılarak basın sektörünün güçlenmesine katkı sağlanacağını ifade etti.

 

Olumlu değişimlere öncülük edeceğiz 

 

Gaziantep Anadolu Basın Birliği'nin şube başkanı olarak görev yaptığı süre boyunca, basın özgürlüğünü savunmak, gazetecilerin maddi ve mesleki olarak desteklenmesini sağlamak için çalışacaklarını vurgulayan Ankay, sektördeki olumlu değişimlere öncülük etmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Bu gelişmeler, Gaziantep Anadolu Basın Birliği'nin gelecekteki faaliyetlerinde ve basın sektörünün genelinde olumlu etkiler yaratabilir.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM:

 

MEHMET ANKAY (Başkan)

FATİH DEMİRTAŞ

CEM SİNAN ÇİÇEK

ELİF KAVCI SÖZBİLEN

AYHAN DUMAN

MUSTAFA AYHAN ATALAMIŞ

ADEM KESENEK

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Barak Futbol Spor Kulübü Kongresini yaptı.

GTO’DA 2024 EKONOMİSİ VE ALACAK SİGORTASI KONUŞULDU

GAZİANTEP'TE ÇOCUKLAR İÇİN YAZ TATİLİNDE 11 FARKLI SPOR DALINDA EĞİTİMLER BAŞLIYOR!

ŞEHİT KAMİL’İN ÇOCUKLARI, 23 NİSAN COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞAYACAK

Özgüçlü Ailesi Yasta

BÜYÜKŞEHİR GASMEK’TEN YKS’DE BÜYÜK BAŞARI

Özgüçlü Ailesi Yasta

BÜYÜKŞEHİR’DE YENİ DÖNEMİN İLK MECLİSİ YAPILDI

Kısacık: “Sedef hastalarının yaklaşık yüzde 20’sinde sedef romatizması gelişebilir”

NURDAĞI VE İSLAHİYE’DEKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE NAKDİ DESTEK

Gaziantep F.K.'da tempo yoğun

Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyon nasıl düşürülür? 8 soruda yüksek tansiyon

Depremin yıktığı binada ilginç görüntüler ortaya çıktı

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE DENGE MERKEZİ KURULDU

Deprem sonrası moral ve dayanışma buluşmaları

Nöbetçi Eczaneler

19 Eylül 2024 Perşembe Günü Nöbetçi Eczaneler