Doğuş Partisi Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu uyuşturucu ile mücadele konusunda önemli bir adım atarak Hatay’a çıkartma yaptı.
Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Barbaros Mahallesinde yoğunlukta bulunan aşiretin yanına giderek toplantı yapan Doğuş Partisi Genel Başkanı Mahmut Karalar, vatandaşları uyararak uyuşturucu illetinden uzak durmaları gerektiğini savunarak ailelerin çocuklarına sahip çıkmalarını istedi.
ÖNEMLİ ZİYARETLER
Doğuş Partisi Genel Başkanı Mahmut Karalar daha sonra Kırıkhan Kaymakamı Ayhan Akpay, Kırıkhan ilçe Jandarma Komutanı Kenan Özmen, Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürü M. Noyan Soylu, Büyük Birlik Partisi Kırıkhan İlçe Başkanı Bestami Yeğen, Kırıkhan'ı Kalkındırma ve Geliştirme Meclisi Kurucu Başkanı Erdal Çelik, Hatay Roman Abdal Domlar Birliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Veysel Toplar'ı ziyaret ederek Hatay’dan ayrıldılar.
Bir Yorum Bırakın