Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında makam koltuğunu anaokulu öğrencisi Deniz’e devretti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Nizip’te de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında Ali Rıza Alparslan Anaokulu öğrencisi Deniz, öğretmenleri eşliğinde Nizip Belediyesini ziyaret etti.
Belediye Başkanı Ali Doğan tarafından karşılanan küçük Deniz, sembolik olarak başkanlık koltuğuna oturdu. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette, "Geleceğin Belediye Başkanı" olarak ilk talimatlarını veren Deniz; daha yeşil alanlar, yeni oyun parkları ve çocuklara yönelik sosyal projelerin artırılmasını istedi.
"GELECEĞİN MİMARLARINA GÜVENİMİZ TAM"
Makam devrinin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ali Doğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu bayramda makamı çocuklara bırakmanın büyük bir gurur olduğunu ifade ederek şunları kaydetti: "Bugün koltuğumuzun sahibi, enerjisiyle içimizi ısıtan Ali Rıza Alparslan Anaokulu’ndan Deniz evladımız oldu. Geleceğin mimarlarına bu makamları emanet etmek bizler için en büyük onur. Deniz başkanımızın talimatlarını not aldık; onun hayalindeki gibi daha yeşil, daha neşeli ve çocuk gülüşleriyle dolu bir Nizip için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum."

Bir Yorum Bırakın